-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'da düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni, AK Parti Serik İlçe Başkanlığı tarafından organize edildi. Bu törende, bölgenin siyasi liderleri, sivil toplum temsilcileri, AK Parti'nin Antalya Milletvekili, Serik Belediye Başkan Adayı, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları, parti teşkilatının üyeleri ve destekçileri bir araya geldi. Tören, coşkulu ve yoğun bir katılımla ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

Bu organizasyonda, siyasi liderler ve sivil toplum temsilcileri birlik ve dayanışma mesajları verdi. Parti çalışanları ve vatandaşlar ise bayramın anlam ve önemine vurgu yaparak, seçim çalışmaları ve yerel projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Katılımcılar, önümüzdeki dönem için sağlam bir motivasyon ve kararlılık sergileyerek, bölgenin ihtiyaçlarına odaklanacaklarına dair taahhütlerde bulundu.

#AKParti #Antalya #bayramlaşma #siyasiler #siviltoplum #dayanışma #seçim #projeler