-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Çavuşoğlu, mesajında milletin ve İslam dünyasının bayramını kutlayarak, bu özel günlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmesi temennisinde bulundu.

Çavuşoğlu’nun yayımladığı bayram kutlamasında, Ramazan Bayramı’nın tüm vatandaşlara ve İslam aleminin dört bir yanındaki kardeşlere huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini dilediğini belirtti. Ayrıca, yaşanan zor günlerde birbirimize daha çok kenetlenmenin önemine vurgu yaparak, bayramların bizi bir araya getiren ve ortak değerleri ön plana çıkaran özel zamanlar olduğunu ifade etti.

Çavuşoğlu, bayramın ayrıca insanlar arasındaki sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarını güçlendirmesi gerektiğini belirtti. Tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik ettiğini ve bu kutlu günlerin ülkemizin birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere ulaşmasını temenni ettiğini aktardı.