-

Gözden kaçırmayın

Manavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendiManavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendi

Antalya'da Tünektepe Teleferik'te meydana gelen kaza sonrasında kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve AFAD Başkanı Okay Memiş, Sahil Güvenlik Komutanlığı Kriz Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyerek olay hakkında bilgi verdi.

Kaza sonrası başlatılan tahliye operasyonlarında, 25 kabinin 11'inde yapılan çalışmalar sonucunda toplam 74 kişi güvenli bir şekilde kurtarıldı. Yetkililer, tüm ekiplerin, havada mahsur kalan son kişiye kadar kurtarma operasyonlarına devam edeceğini ve gereken desteğin sağlanacağını belirttiler.

Antalya'nın gözde mekanlarından biri olan ve şehre panoramik bir bakış imkanı sunan teleferikte yaşanan bu üzücü olay, yetkililerin uyumlu bir şekilde çalışmasıyla atlatılmaya çalışılıyor. Herhangi bir can kaybının yaşanmaması için büyük çaba sarf edilen olayda yetkililer, Antalya halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

#Antalya #TünektepeTeleferik #kurtarmaçalışması #kaza #AntalyaValisi #HulusiŞahin #BüyükşehirBelediyeBaşkanı #MuhittinBöcek #AFAD #OkayMemiş #SahilGüvenlikKrizMerkezi