-

Gözden kaçırmayın

Kemer Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nın Dijital Dönüşüm Programı kapsamında HIMSS EMRAM Seviye 6 Dijital Hastane Ödülü'nü kazandı.Kemer Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nın Dijital Dönüşüm Programı kapsamında HIMSS EMRAM Seviye 6 Dijital Hastane Ödülü'nü kazandı.

Sağlık sektöründe yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekmek amacıyla Türk Tabipleri Birliği, 17 Nisan'ı "Sağlıkta Şiddetle Mücadele Günü" olarak belirlemiştir. Bu önemli gün vesilesiyle, Prof. Dr. Filiz Ersel Tüzüner'in anısına sağlıkta şiddet konusunu ele alan bir panel düzenlenmektedir. "Sağlıkta Şiddet ve Başa Çıkma Yolları" başlığı altında düzenlenecek olan panelde, sağlık sektöründen önemli isimler ve bir avukat yer alacak. Panelin moderatörlüğünü ise bir doktor yapacaktır. Bu panel, sağlık profesyonelleri ve bu konuya duyarlılık gösteren herkes için önemli bir fırsattır. Katılımcılara, şiddet olaylarına nasıl bir duruş sergilemeleri gerektiği, bu tür durumlarla karşılaşıldığında nasıl hareket edilmesi gerektiği gibi konularda bilgi verilecektir. Ayrıca, panelde meslektaşlar arasındaki dayanışmanın artırılması ve toplumda sağlıkta şiddet konusunda farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir. Panel, özellikle 17 Nisan tarihine denk gelmesi nedeniyle önemlidir. Sağlık sektöründe çalışanlar ve ilgili kişilerin katılımına açık olan panel, şiddete karşı birlikte mücadele bilincini güçlendirmek açısından önem taşımaktadır.

#SağlıktaŞiddetleMücadele #Panel #TürkTabipleriBirliği #FilizErselTüzüner #SağlıktaŞiddetveBaşaÇıkmaYolları #Doktorlar #Hekimler #Avukatlar #Dayanışma #Farkındalık