-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'nın Elmalı ilçesine bağlı Tavullar Mahallesi'nde yaşanan bir kayıp, yerel toplumu derin bir üzüntüye boğdu. Mahalle sakinlerinden Mehmet Gerek, geçirdiği sağlık sorunu sonrası hayatını kaybetti.

Mehmet Gerek'in ölümü, yakın çevresinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Sevilen bir kişi olarak bilinen Gerek, toplumun saygıdeğer bireylerinden biriydi.

Gerek'in ailesi ve sevenleri, yerel yöneticiler ve komşularının da aralarında bulunduğu birçok kişi tarafından taziye mesajlarıyla karşılandı. Farklı siyasi ve sosyal gruplardan insanlar, Gerek'in ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, onun anısını güzel sözlerle yaşatacaklarına söz verdiler.

Merhumun ailesine ve sevenlerine sabır dilekleri iletilirken, Mehmet Gerek'in hatırasının saygıyla yaşatılacağı vurgulandı. Acılı aile ve yakınları, bu zorlu süreçte toplumun desteğini hissediyor ve birlik ve beraberlik mesajlarıyla destekleniyor.

Mehmet Gerek için düzenlenen cenaze töreninde, hayatını kaybedenin ruhu için dualar edildi ve onun kıymetli yaşamı vurgulandı. Merhumun toprağa verilmesiyle birlikte, ailesine başsağlığı dileklerinde bulunuldu ve merhuma Allah'tan rahmet dilendi. Hüzünlü bir günün ardından, geride kalanlar için yeni bir başlangıç süreci başladı. #Antalya #Elmalı #TavullarMahallesi #MehmetGerek