-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in göreve başlamasının ardından, CHP Antalya İl Başkanlığı'ndan bir heyet, ona 'hayırlı olsun' dileklerini iletmek üzere bir ziyaret düzenledi. Bu ziyaret, aynı zamanda geçmiş olsun dileği niteliği de taşıdı. Ziyarete CHP Grup Başkan Vekili, bir Ankara Milletvekili, CHP Antalya İl Başkanı ve Antalya ilinden milletvekilleri, ilçe başkanları ile ilçe belediye başkanları katıldı. Heyet, Başkan Böcek ile buluşarak hem yeni görevi dolayısıyla başarı dileklerini hem de yaşadığı talihsiz olay sebebiyle geçmiş olsun temennilerini iletti. Topluluk, Başkan Böcek'e desteklerini ifade etti ve Antalya için ortak çalışma arzularını vurguladı.

#AntalyaBüyükşehirBelediyeBaşkanı #MuhittinBöcek #hayırlıolsun #geçmişolsun #CHPAntalyaİlBaşkanlığı #CHPGrupBaşkanVekili #AnkaraMilletvekili #CHPAntalyaİlBaşkanı #Antalyailindenmilletvekilleri #ilçebaşkanları #ilçebelediyebaşkanları