-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'da yaşanan bir teleferik kazasının ardından Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tutuklanması sonrasında, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı bir basın açıklaması düzenledi. Bu açıklama, yerel ve ulusal düzeydeki parti üyeleri ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

CHP Grup Başkanvekili, parti meclisi üyeleri, çeşitli illerden milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ile gençlik ve kadın kollarının başkan ve yöneticileri, bu olaya ilişkin yapılan açıklamaya destek vermek amacıyla bir araya geldi. Basın açıklamasında, olayın yankıları ve beklentileri tartışıldı ve partililere, olayın meydana geldiği andan itibaren verdikleri destek için teşekkür edildi. Bu açıklama çerçevesinde, konuyla ilgili ayrıntılar ve beklentiler, parti temsilcileri tarafından dile getirildi.