-

Gözden kaçırmayın

Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki Yerel Ajans, Kumluca Belediye Başkanı'nı Ziyaret EttiBatı Akdeniz Bölgesi'ndeki Yerel Ajans, Kumluca Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren Muratpaşa Belediyesi, kültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Belediye bünyesinde yer alan Türk Halk Müziği Korosu'nun performans sergileyeceği bir Bahar Konseri düzenleyeceğini duyurdu. Şef Canan Kavut'un yönetiminde gerçekleştirilecek olan konser, ilçe sakinlerine müzik dolu bir akşam vadetmektedir.

Etkinlik, 19 Nisan Cuma günü saat 20:30'da Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Belediye, tüm halk müziği severleri bu özel konsere davet etmektedir. Baharın gelişini müzikle kutlamak isteyen herkesin bu konserde yerini alması beklenmektedir.

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen konsere katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu belirtilmiştir. Yerel sanatseverler için harika bir fırsat sunan etkinlik, bölge halkının müzikle buluşacağı samimi bir ortam oluşturmayı hedeflemektedir.

#Antalya #Muratpaşa #konser #müzik #etkinlik #sanat #kültür