-

Gözden kaçırmayın

Manavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendiManavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendi

Antalya'da sağlıklı beslenme bilincini güçlendirmek amacıyla bir araya gelen farklı nesiller özel bir projede yer aldı. "İki Kuşak Bir Çatı Altında" adlı proje, Vali Hulusi Şahin’in eşi Ebru Şahin Hanımefendi himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirildi. Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri ve Antalya Huzurevi yaşlıları, sağlıklı beslenme üzerine bir etkinlik düzenleyerek bir araya geldi.

Etkinlikte, huzurevinde yaşayanların diyetisyeni Yeter Alpay tarafından sağlıklı beslenme konusunda bir sunum yapıldı. Hem çocuklara hem de yaşlılara bilgi verilen sunumun ardından öğrenciler ve huzurevi sakinleri birlikte sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayıp tadını çıkardılar. Bu etkinlik, nesiller arası dayanışmanın ve bilgi alışverişinin güzel bir örneği oluştururken aynı zamanda her yaşta sağlıklı yaşam alışkanlıklarının önemini vurguladı.

#Antalya #sağlıklıbeslenme #proje #nesillerdengeleneğe #sosyalbağlar #sağlıklıyaşam