-

Gözden kaçırmayın

Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki Yerel Ajans, Kumluca Belediye Başkanı'nı Ziyaret EttiBatı Akdeniz Bölgesi'ndeki Yerel Ajans, Kumluca Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Demre'de düzenlenen geleneksel hali saha futbol turnuvası için takımların kayıt süresi sona eriyor. İbrahim Sami Özek adına düzenlenen ve yerel spor severler tarafından ilgiyle takip edilen turnuva, bu yıl da büyük bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Turnuvaya katılmak isteyen takımların, başvurularını 22 Nisan 2024 saat 12:00'ye kadar tamamlamaları gerekiyor.

Başvuruların tamamlanmasının ardından aynı gün akşam saat 17:00'de kültürel etkinliklerin düzenlendiği bir merkezde, kura çekimi yapılacak. Bu çekilişle takımların turnuvadaki rakipleri ve maç programları belirlenecek. Heyecanla beklenen turnuvanın başlama tarihi 23 Nisan 2024 olarak açıklandı.

Bu turnuva, sporun dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmeyi hedefleyen bir misyonu benimsemektedir. Aynı zamanda bölge halkını bir araya getirerek toplumsal birliktelik duygusunu güçlendirmektedir. Yöre takımları yanında diğer bölgelerden de katılım beklenen turnuva, futbol tutkunlarını bir festival havasında bir araya getirecektir. Geleneksel hale gelen bu spor etkinliği, bölgedeki futbol severlerin ve yerel toplulukların takviminde önemli bir yer tutmaktadır.

#Demre #futbolturnuvası #IbrahimSamiÖzek #spor #futbol #toplumbirliği