-

Gözden kaçırmayın

Kemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına HazırlanıyorKemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde, esnaf ve sanatkarların çıkarlarını temsil eden kurumların liderleri bir araya geldi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, önemli bir ziyaretçiyi ağırladı. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Topaloğlu'nun makamına nezaket ziyaretinde bulundu.

AESOB Başkanı Dere'ye, ziyaret esnasında Kemer'in yerel esnaf teşkilatlarının temsilcileri de eşlik etti. Bu temsilciler arasında, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal ve Kemer Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş'ın bulunması, yerel esnafın birlikteliğini ve dayanışmasını gösterdi. Aynı zamanda Kemer Belediyesi Meclis Üyesi de olan Mustafa Tıraş, ziyaretin önemli figürlerinden biri olarak dikkat çekti.

Ziyaretin ana gündemi, esnafın ve sanatkarların ihtiyaçları, sorunları ve çözüm yollarının müzakeresi oldu. Görüşmelerde, lokal ekonomiye katkı sağlama ve Kemer bölgesindeki esnafın işlerini kolaylaştırmak için yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Böylece, birliktelik ve iş birliği ortamı içinde yerel ve genel düzeyde esnafın sesini daha etkili bir şekilde duyurma hedeflendi.

Antalya ve Kemer bölgeleri, turizm ve ticaret bakımından oldukça hareketli yerler olup, bu tür ziyaretler ve görüşmeler esnafın geleceğini şekillendirmesi açısından hayati öneme sahiptir. Ziyaretin sonunda, esnafın menfaatleri doğrultusunda atılacak adımların takipçisi olunacağı ve sürekli iletişim halinde kalınacağı belirtildi.

#Antalya #Kemer #esnaf #sanatkar #ziyaret