-

Gözden kaçırmayın

Kemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına HazırlanıyorKemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde, yerel halkın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla önemli bir proje yürütülüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu liderliğinde yürütülen "Her Mahalleye Bir Kapalı Pazar Yeri" projesi, Göynük Mahallesi için planlanan kapalı pazar yerinin yapımında son aşamaya gelindiğini ortaya koyuyor.

2592 metrekarelik bir alana kurulan pazar yerinde, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından çatı paneli yerleştirme işlemleri başladı. Çatı çalışmalarının hafta sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor ve ardından ince işçilik aşamasına geçilecek.

Proje kapsamında yapılacak olan pazar yerinin, 1835 metrekarelik bir alanı kaplayacağı vurgulanıyor. Ayrıca pazar yerinde, esnafa hizmet verecek taziye evi, zabıta odası, tuvaletler, çay ocağı ve satış üniteleri gibi yardımcı mekanlar da bulunacak. Pazarda, 80 esnafın tezgah açabileceği planlanıyor.

Kemer Belediyesi'nin bu hizmeti, Kemer sakinlerinin pazar alışverişlerini daha rahat ve konforlu bir şekilde yapmalarını sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca, Göynük Mahallesi'nin ardından Tekirova Mahallesi için de benzer bir kapalı pazar alanı projesinin hazırlandığı ve en kısa sürede ihale aşamasına geçileceği belirtiliyor. Böylelikle, Kemer Belediyesi'nin yerel halkın ihtiyaçlarına yönelik sosyal yaşamı iyileştirme konusunda atılımlar yaptığı görülüyor.

#Antalya #Kemer #KapalıPazarYeri #GöynükMahallesi #TekirovaMahallesi #Belediye #Proje #Haber