-

Gözden kaçırmayın

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çocukları Yaratıcılığa Teşvik Eden Kil Atölyesi DüzenliyorAntalya Büyükşehir Belediyesi, Çocukları Yaratıcılığa Teşvik Eden Kil Atölyesi Düzenliyor

Antalya'nın göz kamaştıran doğal güzelliklerine ek olarak tarihi zenginlikleriyle de büyüleyici bir şehir olarak öne çıkıyor. Bu zengin tarih dokusuna ev sahipliği yapan yerlerden biri olan Kekova, su altı harabeleri ve berrak sularıyla unutulmaz anılar yaşatıyor. Kekova, Likya uygarlığının izlerini taşıyan su altı dünyasını keşfetmek isteyenler için mükemmel bir adres.

Göz alıcı denizin altında gizli bir tarih yatmaktadır. Bu ünlü bölge, tur turlarıyla gezilerek antik şehrin batık kalıntıları aracılığıyla bir tarih yolculuğuna çıkarır. Kürek çekerek ya da yüzerek denizin üzerinde, bu tarihi mirasa doğrudan temas edebilirsiniz.

Özellikle Kekova'yı ziyaret edenlerin deneyimleri, bu yeri sıradan bir tatil destinasyonundan daha fazlası haline getirir ve adeta kültürel bir hazineyi keşfetmenizi sağlar. Muhteşem manzarası ve tarihi yapılarıyla Kekova'yı gezmek, dünya genelinde birçok gezginin öncelikli tercihlerinden biridir. UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bile yer alan bu olağanüstü bölge, tarih tutkunlarının mutlaka görmesi gereken bir yer olarak kabul ediliyor.

#Antalya #Kekova #Akdeniz #Tarih #Gezi