-

Gözden kaçırmayın

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çocukları Yaratıcılığa Teşvik Eden Kil Atölyesi DüzenliyorAntalya Büyükşehir Belediyesi, Çocukları Yaratıcılığa Teşvik Eden Kil Atölyesi Düzenliyor

Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, çocukların sosyal ve zihinsel gelişimine katkı sunmayı amaçlayan anlamlı bir etkinlik düzenlenecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 15. Satranç Turnuvası, 19 Nisan'da başlayacak ve üç gün boyunca sürecek.

Bu satranç şölenine, strateji ve dikkat gerektiren bu oyunun genç tutkunları davetli. Her yıl düzenlenen ve çocukları düşünce sporlarına teşvik etmeyi hedefleyen bu turnuvanın açılış hamlesi saat 12.00'de yapılacak.

Turnuva, şehrin gözde mekanlarından biri olan ve etkinlikler için sıkça tercih edilen bir noktada gerçekleştirilecek. Bu yılki organizasyon, 19-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Satranç, sadece bir oyun olarak değil; aynı zamanda sabır, analitik düşünme ve planlama becerilerinin geliştirilmesinde de önemli bir rol oynuyor.

Antalya halkı, geleceğin büyük düşünürleri olabilecek çocukların bu heyecan verici yarışmasına şahit olacak ve onlara destek olma fırsatı bulacak. Etkinlik, katılımcılarına her yıl olduğu gibi bu yıl da eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

#Antalya #SatrançTurnuvası #ÇocukBayramı #Etkinlik