-

Gözden kaçırmayın

Kemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına HazırlanıyorKemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Antalya'nın Kemer ilçesi, tenis turizmi açısından yeni bir merkez olma yolunda hızla ilerliyor. Kemer Belediyesi'ne ait olan Göynük Mahallesi'ndeki 19 dönümlük arazi üzerinde kurulacak olan Corendon Tennis Club Kemer, bölgeyi tenis sporuna ilgi duyan ziyaretçiler için bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

Kemer Belediyesi'nin düzenlediği ihale sonucunda, arazi 20 yıllığına yap işlet devret modeli ile Corendon Turizm Grubu'na kiralandı. Grup, tenis turizminin canlanması için Alman Tenis Federasyonu gibi önemli kuruluşlarla iş birlikleri yapmakta. Bu iş birliği, dünyanın önde gelen tenis federasyonlarından biri olan Alman Tenis Federasyonu'nun geniş üye ve sporcu potansiyeli ile dikkat çekiyor.

Planlara göre, Corendon Tennis Club Kemer'in yakın bir zamanda faaliyete geçmesi planlanıyor. Açıldıktan sonra, tenis kulübü hem yerel hem de uluslararası birçok turnuvaya ev sahipliği yapmayı hedefliyor ve tenis turizminde öncü bir rol oynamayı amaçlıyor. Kemer, deniz, doğa ve güneşi bir arada sunmasının yanı sıra spor turizmi açısından da önemli bir destinasyon olmayı hedefliyor.

#Antalya #Kemer #tenis #turizm #CorendonTennisClub #KemerBelediyesi #CorendonTurizmGrubu #AlmanTenisFederasyonu