Gözden kaçırmayın

Kemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına HazırlanıyorKemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

"Muratpaşa Birlik Beraberlik Mesajlarıyla Dolu İftara Ev Sahipliği Yaptı"




MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya'nın Çaybaşı Mahallesi'nde gerçekleşen iftar etkinliğinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. "Bütün ayrışmaları aşmaya muktediriz, kudretimiz var, maneviyatımız var, gücümüz var," diyerek güçlü bir mesaj verdi.



Çaybaşı Mahallesi'nde Muratpaşa Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal ile birlikte katıldı. İftar yemeğine, CHP'li yöneticilerin yanı sıra Gelecek Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanı Faruk Pala, Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Muhammet Acar ve Milli Yol Partisi Antalya İl Başkanı İbrahim Özkan gibi çeşitli parti temsilcileri de katıldı. Ayrıca iftara, Batı Akdeniz Çölyak Derneği, Antalya Kemer Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve Muratpaşa Belediyesi'nin spor okullarında yetiştirdiği güreşçiler de katılım gösterdi.



İftar yemeğinin ardından Başkan Uysal, mahalle sakinlerine hitap ederek, kendilerine destekleri için teşekkür etti ve Muratpaşa'da kutuplaşmayı aşarak birlik ve beraberliği güçlendirdiklerini belirtti. İnsanların Muratpaşa'da hak ettiği değeri bulduğunu ifade eden Başkan Uysal, "Türkiye'ye örnek olmaya, birliğimizi beraberliğimizi her gün daha da büyütmeye ve geliştirmeye, siyasetin ve farklı nedenlerin yol açtığı ayrışmaları aşmaya muktediriz. Kudretimiz var, maneviyatımız var, gücümüz var," sözleriyle herkesi dayanışmaya davet etti. Muratpaşa Belediyesi, ayrıca iftara katılan çölyak hastalarına, aşevi tarafından hazırlanan glütensiz yemekleri ikram etti, böylece herkesin bu özel akşamda bir arada olmasına olanak sağladı.

 

#muratpaşa #antalya #iftar #seçim #belediye