Gözden kaçırmayın

Kemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına HazırlanıyorKemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

 

Antalya'nın Sultanlar Ligi Gururu Destek Bekliyor!


Antalya'nın Sultanlar Ligi'nde başarılı bir sezona imza atan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop takımının yaşadığı mali kriz dikkat çekiyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, takımın yıllık maliyetlerinin üç katına çıktığını ve mevcut sponsorluk anlaşmalarıyla bu durumun sürdürülemez olduğunu söyledi. Bu kritik durumda, Antalya'nın önde gelen kurum, kuruluş ve özel sektör temsilcilerine takıma acil destek olma çağrısında bulundu.

 

Sultanlar Ligi'nde Antalya'yı Temsil Eden Takıma Yakın Markaj!

Sultanlar Ligi'nde ilk defa yer alan ve lige damgasını vuran Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, 8. sırayla Play-off'lara kalmayı başardı. Ancak Antalya'nın bu başarılı temsilcisi, kıyasıya mücadele edeceği playoff maçları öncesi, mali zorluklarla karşı karşıya kaldı. Ümit Uysal, bu durumun sürdürülebilir olmadığını vurgulayarak, Antalya'nın marka değerine ödenen katkının yadsınamayacağına ve takımın spor turizminde de kentin tanıtımına büyük faydalar sağladığına dikkat çekti.

 

Antalya'nın Marka Değerine Sahip Çıkma Zamanı!

Başkan Ümit Uysal, kentin spor kültürüne ve tanıtımına büyük değer katan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop takımına destek olmanın, sadece takımın başarısı için değil, aynı zamanda Antalya'nın marka değerini yükseltmek adına da kritik olduğunun altını çizdi. Antalya'daki tüm kurum ve kişilere bir çağrıda bulunarak, bu hafta sonuna kadar destek olmaya çağırdı. İsim hakkı da dahil olmak üzere her türlü sponsorluk için açık davette bulunan Uysal, kadın voleybolunun dünyadaki en iyi oyuncularını Antalya seyircisiyle buluşturmanın heyecan verici olduğunu ve bu birlikteliğin devamını sağlamak adına görüşmelere açık olduklarını ifade etti. Destek bekleyen takım için kararlı bir duruş sergileyen Başkan Uysal, süreç hakkında kararların bir an önce verilmesi gerektiğini vurgulayarak, özel sektör ve kurum temsilcilerine bu hafta sonuna kadar dönüş yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

 

#muratpaşa #antalya #voleybol #haber