-

Gözden kaçırmayın

Kemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına HazırlanıyorKemer'deki Genç Judo Sporcuları, 2024 Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Antalya'nın Kemer ilçesindeki yerel futbol takımlarından Kemer Belediye Spor, Süper Amatör Lig karşılaşmasında sahasında Çakallıklı Spor takımını konuk etti. Kazım Gül Spor Tesisleri'nde gerçekleşen maçta Kemer Belediye Spor, rakibi karşısında üstün bir performans sergileyerek 5-0 gibi net bir skorla galibiyete ulaştı.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte hücumda etkili bir oyun ortaya koyan Kemer Belediye Spor, ilk yarıda gösterdiği üstün performansla üç kez rakip ağları havalandırarak soyunma odasına 3-0 önde giriş yaptı. İkinci yarının başlamasıyla beraber sahadaki hakimiyetini sürdüren ev sahibi ekip, maçın sonuna kadar bulduğu iki ek golle skoru 5-0'a taşıdı.

Maça, Kemer Belediyesi tarafından kurulan Futbol Okulu'nun genç sporcuları da katılırken, oyunun son anlarına kadar başka gol sesi çıkmadı. Böylece Kemer Belediye Spor, bu kritik maçtan büyük bir galibiyetle ayrıldı.

Sosyal Medya Etiketler: #KemerBelediyeSpor #ÇakallıklıSpor #SüperAmatörLig #Futbol #Antalya