-

Gözden kaçırmayın

Antalya'da 34 Kilogram Skunk Maddesi İle İlgili Operasyon: Bir Şahıs Tutuklandı!Antalya'da 34 Kilogram Skunk Maddesi İle İlgili Operasyon: Bir Şahıs Tutuklandı!

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, "Trafik Kuralları Hayat Kurtarır" projesini yürütüyor. Bu kapsamda, Trafikte Saygı'nın önemi vurgulanarak, broşürler motosiklet kullanıcılarına dağıtıldı. Motosiklet sürücülerinin kurallara uymalarının yanı sıra güvenli motosiklet kullanımı için gerekli tüm kıyafet ve ekipmanları kullanmaları gerektiği belirtildi. Ayrıca, motosiklet kazalarında yaralananların %90'ının başından darbe aldığı ve bu nedenle kask takmanın hayati önem taşıdığı vurgulandı. Diğer kurallar arasında, yasal kapasitenin üzerinde yolcu taşınmaması, telefon kullanmamanın, yasak olan cadde ve sokaklara girmemenin, kaldırımlarda ve yaya geçitlerinde asla motosiklet kullanmamanın ve ayrılan şeritten seyir etmenin yer aldığı "Motosiklet Kullanıcılarının Uyması Gereken Kurallar" hatırlatıldı.

#AlanyaEmniyetMüdürlüğü #ToplumDestekliPolislik #TrafikKurallarıHayatKurtarır #MotosikletKullanıcıları #GüvenliTrafik #HalkınGüvenliği #EmniyetMüdürlüğü #KaskTakma #TrafikKurallarınaUyma