-

Gözden kaçırmayın

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Hizmetleriyle Güvenliği SağlıyorAntalya Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Hizmetleriyle Güvenliği Sağlıyor

Antalya'da, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yapan bir şahıs yakalandı ve tutuklandı. Operasyonda 34 kilogram skunk (esrar) maddesi ele geçirildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın emriyle, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu ticareti yapan şahıs ve grupları hedef aldı. Bu kapsamda, farklı illerden temin edilen yüklü miktarda uyuşturucu maddenin Antalya'ya getirildiği ve Kepez ilçesinde bir evde depolandığı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada, 34 kilogram skunk maddesi ele geçirildi.

Operasyonda "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçundan gözaltına alınan N.A. isimli şahıs, adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Kamuoyuna duyurulur. #Antalya #uyuşturucu #operasyon #emniyet