-

Gözden kaçırmayın

Antalya'da 34 Kilogram Skunk Maddesi İle İlgili Operasyon: Bir Şahıs Tutuklandı!Antalya'da 34 Kilogram Skunk Maddesi İle İlgili Operasyon: Bir Şahıs Tutuklandı!

Antalya Emniyet Müdürlüğü, toplumun güvenliğini sağlamak ve suçla daha etkin bir şekilde mücadele etmek amacıyla "Toplum Destekli Polislik Hizmetleri" adı altında çalışmalar yürütmektedir. Bu kapsamda, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Trafik Kuralları Hayat Kurtarır" projesi yürütülmektedir. Bu projede, özellikle motosiklet, elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kurallarının önemi anlatılmakta, diğer trafik aksaklıklarına dikkat çekilmekte ve kazaların önüne geçilerek toplumsal bilincin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu amaçla, E Scooter kullanımı ile ilgili Türkçe, İngilizce, Almanca ve Rusça dillerinde hazırlanan broşürlerle vatandaşlar bilgilendirilmektedir.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "Neden Emniyet Kemeri" projesi kapsamında ise, emniyet kemeri takmanın önemi sürücülere anlatılmakta ve bilgilendirme broşürleri ile desteklenmektedir. Bu projede, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri Manavgat Otogarı'nda sürücülere bilgilendirme yapmaktadır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, toplumun her türlü tehlikeden korunmasını sağlamak, suçla etkin bir şekilde mücadele etmek ve önleyici tedbirleri almak amacıyla "Toplum Destekli Polislik Hizmetleri" çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çerçevede, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen trafik ve emniyet projeleriyle vatandaşlarımız bilgilendirilmekte ve güvenlik bilinci oluşturulmaktadır.

#güvenlik #toplumdesteklisisilikhizmetleri #trafikkuralları #emsallerimizedenemniyetkemeritak #Antalya