-

Gözden kaçırmayın

Antalya'da 34 Kilogram Skunk Maddesi İle İlgili Operasyon: Bir Şahıs Tutuklandı!Antalya'da 34 Kilogram Skunk Maddesi İle İlgili Operasyon: Bir Şahıs Tutuklandı!

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, kamunun güvenliğini sağlamak, toplumun güvenlik hizmetlerine katılımını teşvik etmek ve suçlara karşı farkındalığı artırmak amacıyla bilgilendirme çalışmaları yürütmektedir. Bu çalışmalar kapsamında Alanya ve Serik ilçelerinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirlikleri tarafından vatandaşlara ve esnaflara "Dolandırıcılık ve İşyerinden Hırsızlık" konularında bilgilendirme yapılmaktadır. İşyeri hırsızlıklarına karşı önlem alınması, şüphelilerin tespiti ve suç işlemeye caydırıcılık sağlamak amacıyla güvenlik kamerası takılmasının önemi vurgulanmaktadır. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde güvenilir ve orijinal sitelerin tercih edilmesi, gelen mesajlar üzerinden yapılan dolandırıcılık teşebbüslerine itibar edilmemesi, telefon üzerinden geçekleştirilen dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olunması gerektiği konularında broşürlerle bilgilendirme yapılmıştır.

#ToplumDestekliPolislik #KamuGüvenliği #SuçÖnleme #DolandırıcılığaKarşıBilinçlen #Alanya #Serik #Polislik #HırsızlıkÖnleme #GüvenlikKamerası #İnternetDolandırıcılığı #GüvenilirAlışveriş #DolandırıcılıkUyarısı #SosyalMedyaDolandırıcılığı #TelefonDolandırıcılığı #BilinçliAlımSatım #AntalyaEmniyetMüdürlüğü #GüvenliŞehir #ToplumaDestek