-

Gözden kaçırmayın

Antalya'da 34 Kilogram Skunk Maddesi İle İlgili Operasyon: Bir Şahıs Tutuklandı!Antalya'da 34 Kilogram Skunk Maddesi İle İlgili Operasyon: Bir Şahıs Tutuklandı!

Antalya Emniyet Müdürlüğü, halkın her türlü tehlikeden korunmasını sağlamak, suç ve suçlularla daha etkin bir şekilde mücadele etmek ve önleyici önlemler alarak insanlarda güvenlik bilinci ve anlayışının oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla "Toplum Destekli Polislik Hizmetleri" kapsamında faaliyetler yürütmektedir. Bu çerçevede, Bezm-i Alem Valide Sultan Öğrenci Yurdu toplantı salonunda, yurt personeline yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantıda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından "Genel Güvenlik Tedbirleri, Mahalle Polisliği Hizmeti ve Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES)" konularında bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından "Terörün Tanımı ve Terör Örgütlerinin Eleman Kazanma Yöntemleri", Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından "Siber Suç ve Siber Güvenlik" ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından "NARKOREHBER ve Bağımlılıkla Mücadele" konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Bu toplantının amacı, toplumun suç ve güvenlik konularında daha bilinçli olmasını sağlamak ve polis teşkilatının çalışmalarını toplumla daha iyi bir şekilde paylaşmaktır. Kamuoyuna duyurulur.

#AntalyaEmniyetMüdürlüğü #ToplumDestekliPolislikHizmetleri #GüvenlikBilinci #TerörleMücadele #SiberSuçlarlaMücadele #NarkotikSuçlarlaMücadele #KamuoyuDuyurusu